Nationaldagen (va?)

Glad nationaldag eller vad man nu säger? Jag har aldrig firat nationaldagen. För mig står den tyvärr mest för rasism av den anledningen att de finniga rasistkillarna i sina bombarjackor och snaggade skallar stod på vår skolgård med en gigantisk Sverigeflagga och sjöng nationalsången den 6:e juni. Varje gång jag hör Nationalsången så ryser jag. Hatar att det ska vara så, eftersom jag ju älskar Sverige och är så stolt över att bo i det här vackra landet. Ottilia berättade att i Gävle där hon kommer från så är det världens folkfest på nationaldagen och att alla sätter på sig folkdräkter. Det lät roligt tycker jag. Firar ni idag? Vad gör ni i så fall?

Jag är på kontoret som vanligt, men dagen till ära satte jag på mig en fin klänning och målade läpparna röda. Klänningen är sprillans ny och kommer från H&M. Det kom till och med fram en tjej på tunnelbanan och gav mig en komplimang för den. Då blir man ju helt otroligt glad!

20140606-120953.jpg

20140606-121000.jpg
Svenska-flaggan