Glasögonorm

Har precis hämtat ut mina nya glasögon från Lensway på posten. Jag har så svårt att identifiera mig själv som en person med glasögon så jag erkänner liksom inte att jag VERKLIGEN behöver det (hur dumt som helst, jag vet!)- och linser orkar jag bara inte hålla på att gegga med. Det har resulterat i att jag i flera år har gått runt med taskig syn, torra ögon och huvudvärk. Har alltid datorskärmen på typ 200 gånger zoom och tv:n framskjuten cirka 20 centimeter från soffan för att kunna läsa undertexten. Har ju haft glasögon lite fram och tillbaka men inte hittat några bågar som jag känt mig snygg i. Sedan var jag i Liljeholmsgallerian och såg att de hade 40 % rabatt på massor av bågar och då slog jag till. 800 kronor för både synundersökning, glas och bågar och så kom de på posten 3 dagar senare. Nu låter det kanske som ett sponsrat inlägg, men det är det absolut inte. Tycker bara att det var smidigt och prisvärt och då vill jag tipsa er. Nu är det precis som med en ny frisyr- man går runt och speglar sig och hajar till varje gång eftersom det känns så ovant. Det tar nog ett par dagar att känna mig ”hemma” i dessa pilotisar. Om jag någonsin gör det… Men hörni- VAD HÄRLIGT DET ÄR ATT SEEE!!

20140826-211414.jpg

4 kommentarer

 1. Karolina · 26 augusti, 2014

  Skitsnyggt ju! Är själv i glasögonletartagen, wish me luck;)

  • Cecilia Salamon · 26 augusti, 2014

   Tack! Och lycka till ;)

 2. Elin · 26 augusti, 2014

  Du passar verkligen i dom där!!! Skit snyggt!

  • Cecilia Salamon · 26 augusti, 2014

   Åh vad snällt – det behövde jag höra!

Kommentarer är avstängda.