Tråkdagen

I dag är det en sådan där tråkig dag och jag har dessutom trott att det varit tisdag HELA dagen. Postade just en bild på en kanin och skrev ”tisdagskaninen” på vår interna jobbgrupp på Facebook. Men det är ju för fan onsdag? Tisdagar brukar ju annars vara världens tråkigaste dag. En jävla ingenting-dag. Måndag har fortfarande en ”allt är möjligt” känsla över sig och på onsdag kan man dricka vin. Men tisdagar – fy fan säger jag bara.

Jag känner mig ful och tråkig idag. Så ful och tråkig att jag var tvungen att avboka ett event. Ett event där det bjöds på bubbel, snittar och säkert någon härlig goodiebag. Men jag kan inte mingla och kallprata med folk när jag känner mig så här ful och tråkig. Vad tror ni att jag gjorde innan jag avbokade? Jo. Stod på H&M och prövade tvåtusen olika plagg för att försöka ”shoppa mig fräsch”. Gissa hur många plagg jag hittade? NOLL.

Gissa hur elektriskt mitt hår blev och hur mycket jag svettades? MYCKET.

Låt oss då nysta upp den här ful och tråkhärvan. Vad beror den på? Tre simpla anledningar.

1. Jag sov för lite i natt (fråga inte varför!)
2. Jag har otvättat hår, kläder som jag inte känner mig fin i och är osminkad.
3. Min lägenhet är stökig.

Dessa fjuttiga anledningar kan alltså få en hel dag att gå från färg till svartvitt. Inte för att man blir lycklig bara för att man sminkar sig, men en skitdag blir ju inte roligare när du dessutom ser ut som skit och vadar i skit.

Lösning: Något så ytligt som att duscha och göra hela den där jäkla proceduren som innefattar väldoftande krämer av olika slag och att sen tokstäda mitt hem. När jag vaknar imorgon ska jag och min lägenhet var lika ren och obefläckad som en oskuld. Då kan vi vända blad.

tired-bear