NoWordsNeeded

Ni vet att jag är en sucker för romantik och jag är så stolt att få berätta om ett samarbete med CupoNation och 21Diamonds som har en tävling med kärlek och bröllopstema. Alla ni som är så där snuskigt kära, lyssna nu:

Tävlingen kallas ”No Words Needed” och går ut på att man med en bild eller video ska beskriva varför man hör ihop med sin partner, utan att använda ett endaste ord och sedan posta på sin blogg eller i sociala medier. På bloggen skriver du: ”Jag deltar i No Words Needed – tävlingen som anordnas av CupoNation och 21Diamonds”, eller så postar du ditt bidrag på Facebook, Instagram eller Twitter med hashtagen #NoWordsNeededContest. Rösta på din favorit och läs mer om priser och regler på www.cuponation.se/nowordsneeded. Jag kommer även sitta med i juryn och på hemsidan finns en liten presentation jag har skrivit om vad kärlek är för mig :). Så lägg ut en bild eller video så har du chans att vinna massor av härliga smycken eller presentkort från resebyrån SuperSaverTravel. Tävlingen drar igång idag, torsdag!

21 Diamond_banner