NÄSTA!- teorin

Här kommer en dejtingmanual som jag har utarbetat de senaste veckorna. Jag väljer att kalla den för NÄSTA!-teorin. Är ni beredda? Då kör vi!

Tänk dig att du är ägare till en mycket exklusiv smyckesbutik där du säljer de finaste juvelerna. In kommer en kund som du till en början tror är en seriös köpare, men ganska snart märker du att det är något lurt på gång. Kunden börjar svamla om ångerrätt och att han står och velar mellan din butik och en annan butik. Han kommer in en gång i veckan och varje gång är det samma visa. Han kan helt enkelt inte bestämma sig för vad han ska ha. Du har varit snäll och lagt undan de finaste smyckena till honom, vilket gjort att du förlorat andra intresserade kunder.

I detta läge finns det bara en sak att säga: ”NÄSTA!” och låta nästa kund i kön släppas fram.

Ni fattar vart jag vill komma. Jag är dödligt trött på ”spelet” som bara verkar gå ut på att verka så ointresserad som möjligt. Jag tänker inte köpa det längre. Om man tycker att någon verkar spännande, snygg och härlig så vill man ses, prata, ligga, och sms:a med den personen. PUNKT.

Därför har jag ”skrämt iväg” ett helt litet gäng killar genom att rakt ut fråga när vi ska ses och enligt spelet varit ”för på”. För vet ni vad? De har ändå inte varit speciellt intresserade från början. Jag hade kunnat dra ut på det i veckor eller till och med månader, men jag rycker hellre av plåstret snabbt. ”NÄR SES VI?” (inget svar) Okej – NÄÄÄÄSTA! (detta ropar jag bara mentalt i min egen hjärna alltså…). Det finns så många singlar out there – orka ödsla tid på någon som bara är halvintresserad. Du är så mycket bättre än så.

2b1b55f2ee1c355cd34c93e732e2b76farbetslösa-i-kö-e1308560209708

En kommentar

  1. Elin · 29 augusti, 2014

    Så rätt!!!

Kommentarer är avstängda.