Shottat lite med Joel Kinnaman och sådär

Nä men hejsan svejsan. Idag mår man ju inte prima ballerina. Men igår var det desto trevligare! Jag och min Ottis firade lite roliga saker som hänt med en flaska vin och Kinamat på mitt kontor. Sedan tog vi oss till Malmen, bara för att inse att det var dödare än en kyrkogård där. Sent en lönings-torsdagskväll? Vi gick vidare till varenda ställe vi kunde komma på på en kilometers radar men fick kapitulera och gå tillbaka till Malmen igen. Stockholm – vad håller ni på med?! Ligger alla hemma i någon slags ”efter-sommaren-ångest”? Det enda som hottade upp stämningen var att Joel Kinnaman stod och hängde i baren med ett gäng kompisar. Jag och O. ”råkade” ställa oss jättejättenära och jag ”råkade” liksom trycka mig lite mot honom då och då. Han hade på sig en vit skjorta med ett märkligt mönster på och en keps. Inte lika snygg som på film, men ändå – någon slags kändiscrush har man ju ändå på honom sedan Snabba cash- filmerna. Då skickade en kille (som också verkade ha någon slags crush på honom) i andra sidan baren över en shot till Kinnaman. Kinnaman ville dock inte ha shotten, varpå jag (som det drinkluder jag är) erbjöd mig att dricka upp den. Så med lite god vilja kan man ändå säga att jag och Joel Kinnaman shottade på Malmen igår =) =).

Två minuter senare stod han och hånglade med sin flickvän. original