Sista sommardagen?

Jag har vilat lite från bloggen under helgen, hoppas ni har förståelse för det. I lördags var jag alltså på utflykt på Djurgården hela dagen och sedan på en rolig inflyttning/födelsedagsfest för min kompis Tony. Älskar hemmafester. Så mycket mer personligt och mysigt än att vara på krogen. Imorse vaknade jag pigg och glad trots att jag bara sovit i fem timmar och druckit något glas vin för mycket kvällen innan (tack kroppen för att du har utvecklat en så hög toleransnivå…….?). Dagens efterlängtade utflykt var nämligen att åka på en skärgårdsutflykt till Fjäderholmarna. Min favoritplats! Ett tips är att passa på att åka dit nästa vecka då det är sista helgen för säsongen, sen slutar färjorna att gå. Nästan ett måste om ni har missat denna lilla söta skärgårdsö! (25 minuter från Slussen). Jag och Ottilia åt laxsmörgåsar, låg på en klippa och solade och promenerade runt och pratade om livet. Vad härligt med lite sommarkänsla igen!? Känns som en evighet sen som det var värmebölja i Stockholm – trots att det fortfarande är
Augusti och inte alls höst.

20140831-225218.jpg

20140831-225226.jpg

20140831-225233.jpg

20140831-225244.jpg Följ mig gärna på Instagram! @ceciliasalamon . Är mycket snabbare där :-)