Sista chansen!

Jag ville bara påminna om att kärlekstävlingen No Words Needed avgörs den sista september! Så har du inte lagt upp ett bidrag är det här sista chansen. Jag är med i juryn och kanske väljer jag just ditt bidrag som vinnare? Du kan vinna allt från en romantisk utlandsresa till fina smycken. Det enda du behöver göra är att tagga en bild/film som utan ord eller text beskriver vad kärlek är för just dig. Du kan delta antingen genom din egen blogg eller genom Instagram/Facebook/Twitter. Om du väljer att delta genom din blogg postar du ditt bidrag där och lägger sedan in följande text i slutet av ditt inlägg: ”Jag deltar i tävlingen No Words Needed – en tävling som är anordnad av CupoNation och 21DIAMONDS” Vill du istället delta genom sociala medier använder du dig av hashtaggen #NoWordsNeededContestHÄR hittar du mer info om tävlingen och hur du själv röstar.

Det har kommit in massor av fina bidrag, här är några som jag tycker är härliga;