Friday funday

Äntligen känns det som att jag tagit mig ur de senaste dagarnas förbannelse där jag bara varit suddig i konturerna och trött. När de där dagarna kommer är det inte så mycket att göra mer än att försöka vara snäll mot sig själv och vänta på att det går över. För det gör ju alltid det. Direkt när jag vaknade i morse visste jag att det var över. Det är en härlig känsla när solen lyser in genom fönstret och man känner sig lätt och glad igen.

Nu sitter jag på kontoret och har precis skickat in två jobb till tidningen Frida  (världens skönaste känsla att lämna ifrån sig något som man knåpat på länge). Om en stund kommer mina kontakttjejer hit och vi ska ha vår vanliga samtalsgrupp och fika. Efter det blir det AW med Sanna på ett libanesiskt ställe och SEN ska jag träffa en gammal killkompis. Så massor kul som händer och jag har satt på mig en klänning och mina blingigaste örhängen! Hoppas ni också har en underbar fredag! ♥
20140926-150813.jpg