Skinny bitch & other Stories

Godmorgon. I denna stund har jag precis slevat i mig frukosten som ni ser på bild. Sitter på Götgatan Stories och väntar på en viss liten person som börjar på J. Vi ska nämligen premiärträna på gymmet tillsammans ;). Jag har lovat att vara en stenhård PT och skrämma iväg framtida ölmagar, och tar självklart min uppgift på största allvar. Problemet är väl bara att jag sovit TVÅ timmar i natt så jag väntar lite på psykbrytet som alltid kommer när jag är för trött. He he he. Det kan bli väldigt spännande. I natt satt jag uppe med en deadline och sedan skulle jag upp snortidigt för en tandläkartid. Men tyck inte för synd om mig-
Idag har jag tagit ledigt och ska bara hem och chilla efter träningen innan det är dags för årets andra Halloweenfest! Jag ska vara utklädd till den tråkigaste personen i Spice girls, nämligen Posh. De andra medlemmarna var redan tagna. MEN JAG ÄR INTE BITTER. Då kan jag bara få vara mig själv. Sur, svartklädd och skinny.

20141031-102500.jpg