Freshii

Idag testade jag att äta på matkedjan Freshii och jag älskade konceptet. De har nyttig snabbmat som sallader, fullkornswraps och soppor. Jag tror verkligen att det kommer att bli ännu större med den typen av hälsosam snabbmat och att det finns en stor efterfrågan. Det här var lite samma stil som Noodle mama som jag skrivit om förut. Känslan att äta sig mätt på god och fräsch mat UTAN äcklig matkoma och uppblåst mage efteråt är hundra gånger bättre än känslan i kroppen efter att du tryckt en pizza eller en flottig lasagne. Åt den här thai-inspirerade salladen vid lunch och är fortfarande mätt. 5/5 Biktstolar.

IMG_1543.JPG

2 kommentarer

  1. Alltså jag tänkte på det senaste igår! Att detta verkligen borde finnas, hälsosam snabbmat. Särskilt i våra hälsomedvetna länder :)

    • ceciliasalamon · 8 november, 2014

      Ja, med tanke på att det finns en hamburgerrestaurang var hundrade meter i stan så borde fler hälsosamma alternativ komma – det tar nog bara lite tid att bryta ett mönster, men tänk bara på hur mycket bättre det har blivit de senaste åren med gluten, mjölkfritt och vegetariska alternativ nästan överallt!

Kommentarer är avstängda.