Konsten att festa ihop

Jag hade en så himla, himla lyckad kväll igår! Egentligen var det nog att den var så oplanerad som gjorde att den blev så härlig. För känslan tidigare på kvällen var inte alls speciellt peppig. Kolsvart och kallt utanför fönstret, jag hade jobbat på dagen och var trött. Att bara slänga sig i soffan framför en film kändes som det mest naturliga alternativet… Men så frågade J. om vi inte skulle gå ut och käka någonstans och jag kan liksom inte tacka nej till mat…

Medan jag gjorde i ordning mig så kände jag det välbekanta helgpirret komma smygande. Ni vet, när man lyssnar på typ ABBA, sminkar sig och smuttar på ett glas vin. På med en klänning och ett par klackar och bortblåst är den trötta mjukisbyxortjejen.

Vi gick till Ljungrens, beställde in deras godaste sushi och delade på en flaska vitt vin. Sedan blev det en vända till Bröderna Olssons garlic & shots.. .Där det blev…shots… Sedan Malmen där vi mötte upp J;s vänner. Sedan någon slags ”efterfest” på kontoret och avslutningsvis en kebab klockan 05.30 på väg hem.

Om det är något som är viktigt när man börjat dejta någon ny är att det funkar att festa tillsammans. Går inte det så är det ett stort jävla varningstecken på att något är riktigt fel. Om dejten alltid blir för full, svartsjuk, aggressiv eller konstig på fyllan så skulle jag se upp.

IMG_1544.JPG

IMG_1545.JPG
Spicy tuna på Ljunggrens är ett säkert kort. Synd bara att det är så dyrt, annars hade jag ätit där sju dagar i veckan. Älskar det stället!