Djurgårdsromantik

Vad härligt det var med en riktig bästisdag och långpromenad på Djurgården. Ottilia har ett nytt spännande jobb på tv4 och jag har också varit superstressad (och kär) de senaste veckorna så vi har knappt hunnit prata med varandra. Vi köpte med oss hämtmat och satte oss på en brygga och frös rumpan av oss. Sen promenerade vi i två timmar tills solen gick ned och det blev beckmörkt. Vi hann också se julskyltningen på NK och få lite julfeeling i kroppen. Nu är jag hemma för att jobba litegrann innan jag ska iväg till J. och mysa. Väldigt skönt att han bara bor 5 minuter bort =p. Imorgon kommer del två i hur vi träffades. Hoppas ni uppskattar det! Ha en härlig söndagskväll ♥

IMG_1705.JPG

IMG_1729.JPG

IMG_1728.JPG

3 kommentarer

 1. Yess, supernyfiken på del 2! :)

 2. Gabriella · 23 november, 2014

  Vart kommer din jacka ifrån?
  Superfin!

  • ceciliasalamon · 23 november, 2014

   Åh tack fina! Den är faktiskt från H&M. Ganska billig också och så himla varm och skön!

Kommentarer är avstängda.