Vem fan är J? Del 2

Så här gick det till när jag träffade J. HÄR kan ni läsa del 1.

Vi skulle alltså ses för en öl på kvarterskrogen här i Årsta och jag hade föreslagit att vi kunde ses hos mig innan för ett glas vin. Men som den tidsoptimist jag är så hade jag bara tio minuter på mig att städa det värsta i lägenheten, duscha, föna håret, sminka mig och byta om. När det ringde på dörren var jag helt svettig och uppstressad. Jag tror inte att det märktes men inombords höll jag på att explodera av nervositet och var helt darrig. Även om vi hade umgåtts på jobbet så var det en helt annan sak att ha honom i min lägenhet. I min soffa. Det kändes intimt och skrämmande.

Efter ett behövligt glas hade jag slappnat av betydligt och vi gick till kvarterskrogen på hörnet som både är otroligt charmig och deppig på samma gång. Det verkar som att tiden har stått stilla där i minst 100 år. I högtalarna spelades klassiska kärlekslåtar från 80- talet på Spotify (som då och då bröts av med reklam eftersom de inte hade kostat på sig ett betalabonnemang). Vi beställde in öl och en nachos-tallrik. Jag är inte direkt den som har svårt att babbla mig igenom en dejt (är så arbetsskadad så jag kan prata om vad som helst med vem som helst hur länge som helst) – men med J. behövde jag inte ens anstränga mig. Det kändes bara väldigt naturligt och enkelt. Sedan kom jag på idén att vi skulle göra ”Loppan” med en servett. Ni minns den gamla leken när man skriver olika saker i en ”loppa” och så får den andra välja ett nummer och färg och så läser man upp det som står där. Vi gjorde en egen lite mer barnförbjuden variant med jag har aldrig – frågor :). Till sist tände de lamporna på restaurangen och vi insåg att vi var de sista gästerna och att de höll på att stänga.

Vi promenerade till min port och skiljdes åt med en kram. Det var fortfarande lite osäkert om vi ens hade varit på en ”dejt” eller om vi bara var två kollegor som hade kul ihop?

Så här oskyldigt skrev jag om kvällen i bloggen. Och så här sms:ade jag till Ottilia..

IMG_1723.JPG

Dagen efter la jag (passande nog upp den här listan i bloggen:

Så vet du om det är värt en dejt nr 2

1. Personen har enligt dig ett attraktivt utseende
2. Ni har intressanta saker att prata om 
3. Personen får dig att känna dig smart och rolig
4. Du fantiserar om hur det skulle kännas att kyssa personen
5. När du går därifrån känner du dig glad

——————————————————————————————

Ok. Sedan var det helg och jag skulle till ett ställe med några kompisar på Bauer på Götgatsbacken på deras bartömning. Jag hade slängt iväg ett sms om att J ”väl kunde titta förbi om han hade lust?”. Grejen var bara att ingen av mina vänner dök upp…… så vi blev själva… Oops. (Obs! Detta låter som en dålig film men det var faktiskt så).

Efter några timmar, drinkar och massor av babbel hade vi omärkligt flyttat oss närmare varandra i soffan och så kysstes vi. Det var fint, men jag började självklart att nervositetsskratta vilket är en störig ovana jag har =) =) =) . Även om jag hade dejtat runt en del under sommaren så kändes det annorlunda nu, och lite läskigare av två anledningar. 1.) Vi jobbade på samma kontor och skulle tvingas springa in i varandra varenda dag. 2.) Han hade precis kommit ur ett väldigt långt förhållande som var lite komplicerat.

Så här såg det ut på Bauer tidigare på kvällen:

bild (5)

Sedan följde någon vecka där vi hängde nästan hela tiden. Han hjälpte mig att fixa bloggen (Japp, det är han som plåtat mig och fixat allt! Så skyll på honom när tekniken krånglar), han fick träffa mina vänner och vi började försiktigt sätta ord på att vi tyckte om varandra.

Yrsa, Josefin och en liten J. i hörnet..

20141018-183023

Hej och förlåt för kass bloggning. Den här veckan har varit VÄLDIGT luddig men VÄLDIGT bra. Spenderat massor tid med en härlig person, sovit för lite, druckit för mycket vin och jobbat för lite. Men man lever bara en gång, carpe diem, YOLO, osv osv. Håller på att styra upp den här bloggen och det kommer bli så inihelvete snyggt och bra. Om några dagar får ni se!

Så här såg ett sms ut till Josefin 2 veckor senare:

IMG_1727.JPG

Ja. Thats it. 

Ps! Han kommer säkert vilja att jag tar bort delar av denna berättelse så passa på att läs nu =p Han vill ju vara så himla hemlig av sig. Good luck säger jag bara att dejta en bloggtjej ;) 

5 kommentarer

 1. martina · 24 november, 2014

  haha åååh vad mysigt det låter. så kul att du berättar och delar med dig!!

 2. Ida · 24 november, 2014

  Waaah va spännande! Känns som att man får ta del av dina fjärilar i magen bara genom att läsa :) Woho, grattis eller va tusan en säger!

 3. Emma · 24 november, 2014

  Men åh va härligt!!!

 4. Moa · 24 november, 2014

  Härligt!!

 5. Louise · 24 november, 2014

  Så mysigt att läsa! Du skriver så himla bra!

Kommentarer är avstängda.