Det kan väl bli fint?

Jag har en bänk i köket som är ganska ful och klumpig men praktisk till mycket. Nu funderar jag på att betsa (heter det så?) den svart eller mörkbrun. Jag tror att det skulle kunna bli fint. Dessutom inbillar jag mig att smulor och kladd inte skulle synas exakt lika mycket som på ljust trä. Handtagen skulle jag också vilja byta ut. Jag tänker mig något i guld. Jag ska göra detta själv och är inte alls tålmodig eller speciellt duktig på hemmafix . Går detta att fixa på en kväll? Kommer det att bli dyrt? Var kan jag köpa detta? Ibland kommer ni med så bra tips och då älskar jag ju er lite extra mycket.

IMG_1750.JPG.

Obs igen! Om ni tycker att det inte kommer upp några nya inlägg så kan det vara för att ni inte uppdaterat sidan. Gör det med den lilla pilen vid webbläsarfönstret varje gång ni går in på bloggen. Av någon anledning verkar inte sidan förnyas av sig själv. ♥ 

4 kommentarer

 1. Caroline · 26 november, 2014

  Vi har betsat vår hemma mörkbrun nu och om du vill att smulorna inte ska synas så ska du ju inte betsa, smulorna är ju inte svarta så man måste torka hela tiden. Du måste slipa bänkskivan, torka, betsa ev två gånger (torka 12 h mellan oftast) och sedan lacka eller stryka på hårdvaxolja.

  • ceciliasalamon · 26 november, 2014

   Fan, det lät ju skitjobbigt? Finns det ingen snabbvariant? Typ ”betsning for dummies”?

 2. Caroline · 26 november, 2014

  Haha nä du måste slipa för att betsen ska suga in lika mycket överallt och du måste ha hårdvaxolja eller lack för att det ska hålla. Så jobbigt är det inte, hade du börjat igår hade du varit klar idag.

  • ceciliasalamon · 26 november, 2014

   Kan man inte sandpappra….?

Kommentarer är avstängda.