Jag är Happy Pancakes nya bloggprofil

Japp. Jag är dejtningsajten Happy Pancake´s nya bloggprofil. Varje vecka kommer jag att skriva om kärlek, relationer, dejtande, ensamhet, sex, nervositet, svartsjuka och allt annat som är viktigt. Jag kommer blanda högt och lågt och humor med allvar. Åh, jag är såååå jäkla peppad på detta! Tror det kan bli hur bra som helst. Självklart kommer jag blogga här precis som vanligt, och den här bloggen kommer nog till och med att bli bättre eftersom jag kommer dela med mig av inläggen även här så att ni får läsa :). Tänk att jag faktiskt kan tjäna pengar på min hobby!? Där fick ni alla dryga jävlar som klappat en på huvudet genom åren och avfärdat bloggandet som ”ytligt trams”. Hoppas ni vill följa med mig på den här resan! Blir så klart jättejätteglad om ni ger förslag på ämnen som ni tycker att jag ska skriva om.