TGIF igen

Idag har jag jobbat i ”min” förskoleklass i åtta timmar och är väldigt trött och nöjd. Vuxna borde ta efter av barn när det kommer till att ge bekräftelse och komplimanger. Jag har aldrig någonsin känt mig så uppskattad i hela mitt liv. Det är liksom bara ”åh, Cecilia du ritar så bra, jag ska sätta upp din teckning på väggen” och ”åh Cecilia sitt här bredvid miiiiig!”. Jag är ju ny och spännande fortfarande och ungarna hänger efter mig som kardborrar :-). Nu har jag precis bjudit J på middag (pasta pesto med en kikärtssallad med fetaost) och druckit ett glas vin. J drog för att repa med sitt band (…..ja han sjunger i ett band, visst är det sött?) – och roligare än så här blir det nog inte för mig. Ser fram emot att dra på en riktigt hjärndöd film och bara slockna i soffan :). Att jag skulle gå ut ikväll är lika troligt som att Paradisehotell- deltagarna skulle bli nykterister. Men, men. Jag skyller på vintern. Inte att jag blivit tofflig.

IMG_1761.JPG