Årsresumé! Del 3

Jag kommer att sammanfatta 2014 ändra fram till nyår genom att gräva i bloggarkivet. Nu är vi framme vid april månad.

  • Var på anställningsintervju för en reportertjänst på VeckoRevyn och var bajsnervös. Fick inte jobbet men fick däremot göra ett stort frilansjobb för dem. Kanske låter löjligt, men VR var ju tidningen jag växt upp med och därför kändes det stort och kul att få skriva för dem!
  • Jag tog 10 dagars ”bloggledigt” för att försöka varva ner och vara mer ”närvarande i nuet”. Det var skönt men lite tråkigt då jag tappade ungefär hälften av mina läsare. Hoppas några av er oldies har hittat tillbaka igen? :)
  • Det var riktigt april-väder. Ena dagen haglade det och andra låg jag och solade i bikini.
  • Njöt av våren med att dricka rosévin på Snaps och göra i ordning balkongen.
  • Klippte av mig mitt långa hår till axlarna tydligen? Och färgade det mörkbrunt igen. Detta har jag absolut INGET minne av? Så sjukt.
  • Jag blev SOLO´s nya relationsexpert med min egna sida!
  • Var på teaterpremiär på Rival
  • Träffade mina kontakttjejer varje vecka (blev coach åt dem i november 2013).

Det verkar som att april var en månad när jag försökte ”komma tillbaka” efter en lång vinter och där jag var ganska trött.