Årserumé! Del 4

Jag kommer i sann nyårsanda att sammanfatta 2014 genom att gräva i bloggarkivet. Nu är vi framme vid maj månad! 

* Var på Hamam-spa och njöt av att behandlas som en bebis och bli ompysslad.
* Hängde med Petra Marklund en hel dag på SVT inför hennes roll som programledare för Allsång på Skansen.
* Var på Nelly´s påkostade 10-årsjubeleumsfest där ”alla” verkade vara. Jag var dock där på jobb.
* Sol och bad och parkhäng. Riktigt varmt redan i maj!
* Var på Yrsa´s möhippa! En helt otroligt rolig, mysig och galen dag.
* Plåtning för ett jobb för VeckoRevyn.
* Jag och Gustav gick skilda vägar efter tre år tillsammans :,(.

Egentligen gjorde nog jag och G. slut redan i slutet av mars när jag tänker efter men jag berättade det inte i bloggen förrän några veckor senare. Även om det var otroligt jobbigt så var det odramatiskt och ett gemensamt beslut. Självklart påverkade det mina känslor och jag pendlade mellan att känna mig pirrig och hoppfull inför sommaren och ensam och ledsen över singellivet.