Årsresumé! Del 6

Jag kommer i sann nyårsanda att sammanfatta 2014 genom att gräva i bloggarkivet. Nu är vi framme vid juli och augusti månad! 

* Intervjuade Kenza till en omslagsintervju.
* Åkte själv till Malta för ett jobb för FRIDA i samarbete med STS travel. Den här fyra dagars lilla trippen var verkligen ett eldprov för mig själv. Jag är sjukt stolt att jag gjorde det! (Och det var sjukt roligt och härligt också!)
* Värmeböljan fortsatte i Sthlm. Det var så varmt att det inte gick att sitta på kontoret trots dubbla fläktar på skrivbordet. Istället flyttade jag ut och jobbade från olika parker.
* Jag fyllde 27 år och firade dagen med att paddla kajak med min granne och dricka öl på kvarterskrogen. Eller det var bara på själva födelsedagen – egentligen firade jag den trippelt. Genom tårta med familjen dagen efter t och en galen utgång på kvällen – plus att jag någon vecka senare styrde ihop en underbar partykväll med mina bästa vänner på Loopen marina. (Och jag som inte ens gillar att fylla år?)
* Var förälskad i Sthlm och drack mycket vin på uteserveringar och verkade inte jobba så värst mycket, haha.
* Dejtande en del och träffade diverse knäppa män.
* Åkte ut på en kollogård utanför Gnesta med en massa kompisar över en helg som ballade ut TOTALT. Det var fylla och kaos med resultat att jag flydde hem mitt i natten. Men innan dess var det några av sommarens absolut bästa timmar!

* I augusti inträffade något ofattbart. Jag var trött på att vara ledig och återgick till jobbet – två veckor tidigare än planerat……(?)
* Som en slags avslutning av sommaren färgade jag håret svart igen.
* Drog igång projektet ”pimpa hallen” och målade allt i turkost och guld.
*Avslutade hela jävla sommaren med en underbar dag på Fjäderholmarna med bästis.

(Augusti var otroligt mycket mer händelsefattig än juli – och tack och lov för det – börjar bli trött på att skriva nu…)