Tacksamhet

Det är lätt att bli lite sentimental så här på årets sista dag. Därför kommer här en TACK- lista till alla dem som på olika sätt hjälpt mig igenom det här året.

TACK TILL…

Min granne Einar: För att du promenerat i TIMMAR med mig runt Årstviken, hjälpt mig att reda ut tankar och problem och peppat mig att våga ta rätt beslut. Är så jäkla glad att du bor två trappor upp och det känns så mycket mindre ensamt sen du flyttade in i mitt lilla hus.

Gustav: För att jag fick chansen att lära känna dig och för att jag vet att du alltid skulle ställa upp för mig. För att vi skildes åt som vänner med respekt för varandra. För att du är en av de mest godhjärtade personerna jag vet.

Barndomsvännerna i ”halv 8 hos mig- gänget”: För att 20 års vänskap kastar man inte bort så lätt! Är så otroligt tacksam att vi umgås igen. Ett bröllop och en bebis. Ser fram emot vad nästa år bjuder på!

”Egoboosttjejerna” : Tänk att kollegor kunde bli så underbara vänner? Jag kan inte tänka på hur trist allt hade varit om vi inte mötts. Nästa år måste vi ses ännu oftare tycker jag! ♥

Övriga vänner – Ni vet vilka ni är :) – ”Du kan inte vara lycklig utan en vän, men du kan inte vara säker på dina vänner förrän du är olycklig….” TACK för att ni finns där för mig i ur och skur. (Vad det uttrycket nu betyder?)

Alla knasiga killar jag dejtat: Jag fick vara singel i 6 månader och det är jag faktiskt JÄVLIGT glad över. Hann med både frånskilda småbarnspappor, gamla ex som aldrig skulle kommit upp till ytan och slemmiga brats. Erfarenheter jag inte skulle vilja vara utan; och framför allt så blir det alltid till roliga historier någon gång!

Min medicin: I exakt ett år har jag ätit antidepressiv medicin, och jag funderar på att försöka sluta till våren – men jag är otroligt tacksam att jag vågade pröva, trots extrem rädsla, och till min syster som stöttade mig i beslutet. Tabletterna har hjälpt mig att känna lust och nyfikenhet där det tidigare var oro och ångest. Jag tror att 2014 kanske har varit det bästa året för mig pga av detta.

Min terapeut: För att du hjälpt mig att se på saker med nya ögon och att det har känts som att du har brytt dig på riktigt. Tack för att du har varit så varm och personlig och att ditt rum var en ”fredad zoon” en dag i veckan.

Mina katter: För att när ni kryper upp bredvid mig i sängen varenda natt och spinner så känner jag mig aldrig ensam.

Body shop: För att ni skickat lyxiga produkter till mig när jag känt mig som gråast och fulast =p.

NI! Bloggläsarna: TACK TACK TACK för att ni läser och kommenterar och att vissa av er har följt med mig i flera år. Det är svårt att förklara, men det känns som att ni är mina vänner och att ni aldrig dömer mig. Ibland skriver ni så fint att jag har hjälpt er på något sätt och det är det som gör att jag fortsätter att blotta mig trots att det är ganska läskigt.

Min balkong: För alla nätter vi har spenderat tillsammans. Ofta med en flaska vin, hundra stearinljus och ett paket cigaretter. Ibland med vänner och ibland ensam.

Karin Nordin på SOLO: För att du har trott på mig och gett mig förtroende att skriva så många roliga artiklar till tidningen. För att du alltid tar dig tid att vara trevlig, proffsig och ge feedback.

Tess och Malin på Happy Pancake: För att ni gav mig världens roligaste bloggjobb och peppat mig till tusen. Jag har stora förväntningar på 2015!

Alla barn på Sofieberggskolan: För att hur trött och sliten jag än känner mig så blir jag glad när ni springer fram till mig och vill kramas, sitta i knät och prata.

Min familj: Ofta tar jag er för givet eftersom ni ALLTID ställer upp. Jag ska bli bättre på att visa min tacksamhet.

J: För att du fått mig att överleva den här mörka vidriga vintern. För att du får mig att känna mig älskad precis som jag är.

Mina kontakttjejer: För att ni släppt in mig i era liv och delat mer er av era kloka tankar. För att ni är så smarta och roliga! Tack också till Maskrosbarn och världens bästa handledare Mia.

Ottilia: För att du är min bästa vän i alla lägen och för att du vågade tatuera in en vänskapstatuering utan att blinka. Vår vänskap känns så självklar och stark. Jag älskar dig!

2 kommentarer

  1. Josefin · 31 december, 2014

    PUSS!!!

  2. Emma · 31 december, 2014

    <3
    Tack för att du bloggar så ärligt och härligt.

Kommentarer är avstängda.