Att lura en förkylning

Vet ni vad jag har gjort sen i söndags? Jo, till 80 procent legat hemma förkylningsdäckad i min soffa eller säng. Har sett alla avsnitt av Dr Phil, Keeping up with The Kardashian OCH gamla repriser av Paradise hotell…(!). Jag har sovit cirka 12 timmar per natt, hostat slem och blivit andfådd av att gå ut till köket. Jag är såå trött på att vara sjuk att ikväll bestämde jag mig för att det fick räcka. Jag ska helt enkelt lura min Sjukdom på ett slugt sätt. På Förebilden ser ni hur jag har sett ut de senaste 6 dagarna. Fett hår, röda ögon och svettiga mjukiskläder. Men nu har jag gjort en skönhetsförvandling på cirka två timmar, som innefattar dusch, fön, sminkning och diverse piff och hårborttagning. Jag har dessutom tagit två värktabletter ihop med ett glas vin (kom ihåg var ni läste det först! Hälsokuren nr 1..). Och nu ska jag åka in till stan för en dyr och lyxig middag. Japp. Det får bära eller brista.

IMG_2503.JPG

2 kommentarer

  1. Emma · 30 januari, 2015

    Förstår va du menar att man ibland kan känna sig piggare om man fräschar upp sig och inte bara degar ihop.

    Men bara du inte tog paracetamol (tex alvedon eller pamol) med vin då det är farligt och slitsamt på levern. Hellre då ta tex ipren etc (vilket är dåligt på andra sätt- men mindre farligt med alkohol)./sjuksyrran

    • ceciliasalamon · 30 januari, 2015

      :,)

Kommentarer är avstängda.