Det gick… Sådär.

Hej fina, hoppas ni har en bra helg hittills. Mitt förkylningsexperiment funkade skitbra! – Ända tills jag vaknade imorse. Då var det cirka 12 gånger värre :-),plus oklar munsmärta. Det känns som att mitt tandkött är infekterat och ända ner i halsen, och det gör ont att gapa, prata och äta :-) :-). Men trots detta så hade jag en så himla trevlig kväll igår, så det var det faktiskt värt. Jag och Johan åt middag i Mood gallerian på ett asiatiskt ställe jag inte minns namnet på och drack två härliga glas vin. Sen kände vi oss lite wild and crazy så vi gick till Sturehof bara sådär. Men efter en halv öl fick det räcka med galenskaperna tyckte min stackars kropp så då åkte vi hem och däckade. Vaknade på soffan (brukar hamna där allt som oftast när jag inte kan sova.. Kul flickvän. ..) och mådde som sagt som skit. Men det var bara att sminka sig och hinka i sig kaffe för jag hade bokat in en klipptid klockan 10 på ett DYRT och TRENDIGT ställe. Är så nöjd och ska visa er resultatet sen! Ikväll skulle jag egentligen på en födelsedagsfest med discotema som jag peppat för hela veckan, men J. Sa åt mig på skarpen att jag måste vara hemma och vila. Så nu är han och handlar tacosgrejer och jag ligger nedbäddad… Igen. Men ok. Det är ju också en rätt okej sysselsättning. Jag fick i alla en gnutta Stureplansglamour igår.

IMG_2525.JPG

IMG_2524.JPG

En kommentar

  1. Louise · 31 januari, 2015

    Jag letar efter en bra frisör! Var klippte du dig? :)

Kommentarer är avstängda.