Släpp tuttarna fria!

Jag har världens bästa tuttar. Dom är små och söta och sitter där dom ska. Egentligen behöver jag absolut ingen BH som stöd för att hålla något uppe, men det är ju inte riktigt socialt accepterat (av någon anledning) att bröstvårtorna skymtar bakom tröjan, så någon slags BH vill jag ändå ha. Sedan jag var 12 år har jag haft bygel- BH med vadderade kuddar. Skavande och tighta, till absolut ingen nytta. Det har bara varit något som man ”ska ha”. Nu, efter 15 år har jag äntligen accepterat mina söta mintuttar och till och med börjat gilla dem. Jag känner att jag inte vill ha någon oskön jävla brösthållare längre med hårda stålbyglar. Jag vill ha en mjuk top som syns och märks så lite som möjligt. Så igår vandrar jag in på Lindex och prövar varenda BH och top som finns. Allt skaver, sitter åt och är allmänt oskönt. Jag tänker att jag vill vara fri på Nya zeeland i lösa klänningar och utan pushup- BH;ar som jag tryckt in mina bröst i ett halvt liv. Plötsligt får jag en idé. Jag frågar den kvinnliga expediten om det finns några ”nipples – covers” att köpa? Förklarar att jag vill att det ska kännas och synas så lite som möjligt. Den piffiga medelålders damen med blonderat och ”lagt hår” och blå mascara förklarar vänligt men bestämt att det inte går för sig att ha detta till vardags. Kanske till fest, men absolut inte hela dagarna! Man måste nämligen ha BH för att få en fin hållning och skona ryggen. Jag förklarar att jag inte har NÅGRA TUTTAR knappt, inga ryggproblem och tycker att BH är oskönt. Men damen ger sig inte. Hon berättar att det är en ”vanesak” som jag måste lära mig att hantera. Jag går därifrån, tomhänt.

Ärligt talat?! Har vi inte kommit längre. Vad är det för jävla kvarleva från korsettens dagar att man ska gå runt med BH för att få en fin hållning? Fine, om man har bröst som skumpar och gör ont när man springer. Men låt mina småtuttar slippa sånt skitsnack.

76a3be1ea920b1270ad1cb1afdf7c107

8 kommentarer

 1. Anna · 10 februari, 2015

  One word! Bralette! Kan knappt ha något annat längre, bekvämt och otroligt snyggt dessutom. Hanky Panky gör min favorit men Monki har också riktigt fina till betydligt snällare pris

  http://www.twilfit.se/bh/utan_bygel/hanky-panky-soft-top-crossover-bralette-black
  http://www.monki.com/Underwear/Stine_bra/8649979-7372040.1#c-51081

 2. eileen · 10 februari, 2015

  Jävla kärring.. :(

  Det finns toppar på Cubus som är jättesköna! typ den här https://cubus.com/sv/7162365_F900

 3. Erika · 10 februari, 2015

  Åååh, störande expedit!

  Kör för fan, släpp dom fria om det är det som känns bäst! Det behövs fler som dig (och mig… ;) ) som vågar vara utan bh som tillslut förhoppningsvis gör att det slutar vara tabu! Hejaheja, du har mitt fulla stöd! (hehehe, var visst lite vitsig idag!)

 4. Emma · 10 februari, 2015

  haha

  eller buhu… ;/ fy vilken knäppis. det är ju verkligen inte hennes uppgift som affärsbiträde att lära dig vad som är ”rätt eller inte rätt” utan du frågade ju om en specifik grej och hon borde sagt ”japp det finns ochdet finns här” eller nej det finns inte.

  själv har jag stor tuttar (gu känns ju knasigt att skriva) och jag har övergett vanliga bhar för sporttoppar. så sjukt mycket skönare för ryggen. vill egentligen ha ingenting alls men då skaver det. och det är ju inte så himla skönt.

  hur som brukar typ groupon och lets deal och liknande ha erbjudanden på snygga sporttoppar (väldigt stilrena) ibland. så kika där!

 5. Henrietta · 10 februari, 2015

  Jag slutade i princip helt med bh för några år sen – så jävla skönt! När jag har tighta saker har jag nipple covers och annars ingenting. Visst syns saker igenom ibland, och man får stå ut med diverse blickar – men jag tycker absolut det är värt det! Enda undantaget är när jag ska jag vara seriös och gå på möte/hålla presentationer använder jag fortfarande bh. Provade ”toppar” ett tag vilket ju är mycket skönare än bh, men att platta till brösten vill jag ju inte! Så: köp nipple covers! (kan vara lite jobbigt om man blir svettig dock – tänkte på nz..)

 6. Emma · 10 februari, 2015

  Nä vad sjukt! Visste inte att BH var lagstadgat..
  Jag använder väldigt sällan BH, enbart när jag har något tight där formen verkligen syns. Annars kör jag alltid nipple covers och ’underlinne’ i tunn trikå (men linnet är mest för att jag jämt fryser annars under höst/vinter). Står inte ut med BH och har dessutom små saker som inte behöver skumpstöd. Twilfit har också nipple covers!

 7. Anna · 10 februari, 2015

  Haha, men jag vill typ ta hand om den lilla tanten och lära henne att folk är olika. Tänker att det är lite synd om henne som inte har fattat det och att jag liksom inte kan bli arg på en sån stackare..
  Men alltså, kör helt utan om du vill – jag har flera andra vänner med minitits som gör det och det funkar finfint, är sällan någon som ens märker. Och so what om en liten bröstvårta kan skymtas – den FINNS ju där! Såg att du hittat mjuka fina varianter nu men varva med dem när du liksom behöver täcka lite och kör utan annars!!

 8. julius · 10 februari, 2015

  Min tjej skippa bh för ett par år sen. Jag tycker hennes små bröst finare i frihet och hon vande sig snabbt att uppskatta. Strunt i om bröstvårtor syns, har inte varit problem för min tjej och liten aning är bara sexigt. Om hon ändå känner sig tvungen ha bh, så blir det en one-size Sloggi, jättetunn och och knappast döljer något, men då kan kan inge nklaga på bh-löst! Synd kvinnor kan vara så otrevliga mot varann!

Kommentarer är avstängda.