5 dagar kvar…!

Säcken börjar sakta men säkert att knytas åt. På tisdag klockan 12.00 kliver jag på planet till Hongkong (vi stannar där en vecka innan det bär av till NZ och min livs häftigaste resa!). Just nu känner jag mig lite som en robot. Min ”to do – list” är fortfarande väldigt lång och jag kan bara tänka på att checka av den. Inom frilansjobbet handlar det bland annat om att skicka in ett stort reportage och förtidsinställa blogginlägg till Happy Pancake för nästa vecka. Jag ska storstäda lägenheten och röja ur källarförrådet, för imorgon kommer killen som ska hyra lägenheten och ställa hit alla sina grejer. Sedan är det tusen småsaker som måste fixas och handlas. Dessutom ska jag klura ut hur jag ska lyckas packa för tre månader i en resväska (när jag knappt lyckas få plats med grejer i den för TVÅ VECKOR?). På detta så är det så klart vänner och familj som vill hinna ses och säga hejdå. Det känns vidrigt att skriva det, men det känns nästan som ytterligare en stressfaktor. Jag VILL ju träffa dem, men orkar/hinner inte riktigt. Min kusin kom hem idag från New york och jag har inte ens hunnit ringa henne vilket ger mig dåligt samvete…Haft så mycket i huvudet plus en konstant huvudvärk de senaste dagarna att allt har känts drygt. Till och med saker som jag tycker är kul att göra vanligtvis. Men ska inte gnälla egentligen, det är ju inte så konstigt att det känns så här nu. Det är ju så jag funkar ;) .Det är bara att bita ihop och köra. Ingen annan kommer lösa mina problem nu så det är bara att ta tag i allt och BARA GÖRA. Helst vill jag dra täcket över huvudet och sova, men det går ju inte.

Jobbade sista dagen idag i förskoleklassen.
.Alla barnen ritade teckningar och var så fina och så fick jag choklad av ”fröknarna”. Känns såklart tråkigt att lämna ungarna, men faktiskt inte så jobbigt som jag trott. Är så laddad och redo att resa iväg att jag liksom inte orkar vara ledsen. Går som sagt lite på ”autopilot” just nu…

Nu väntar fyra dagar av intensiv-fix. Känns så jävla skönt att bara få fokusera på det. Imorgon bitti ska jag till exempel vaxa mig på en brasiliansk salong (haha! Så sjukt olikt mig, men jag fick ett infall för någon vecka sen och bokade tid?!). Kommer antagligen dö av smärta men återkommer om mutt- statusen! På kvällen blir det stor avskedsfest med mina och Johans vänner på Debaser Strand.


Nu kör vi!