Fredagskväll & lördagshäng

Hej! Igår kväll var det dags för hejdåfest och middag nr 2 på Debaser Strand. Det var mest Johans kompisar, men han ska ju vara borta så mycket längre än mig så det var inte så konstigt. Planen är ju att han ska vara borta i ett år och att jag ska börja med att vara iväg 3 månader. Efter det får vi helt enkelt ta det som det kommer! Vi har känt varandra så pass kort tid att det både är läskigt och svårt att göra upp planer för framtiden. Vi åt middag på Calexico som är restaurangen bredvid klubben Strand. Det var helt OK mat, även om servicen var katastrof. Vi var tre gäster för mycket (17 istället för 14 som vi hade trott först) men istället för att bara dra fram tre extra stolar och vara lite serviceminded så suckade personalen högljutt och ville inte hjälpa oss. Känslan var ungefär att de tyckte vi var skitjobbiga som kom så många och åt på samma gång. Men deras drinkar var gudomliga så vill man bara gå till ett soft ställe och hänga skulle jag ändå rekommendera det!

Efter middagen gick vi över till klubben och dansade till halv 3 på morgonen, innan jag och J. hoppade in i en taxi och åkte hem. Jag drack bara en Redbull och var faktiskt inte riktigt på festhumör. Så kan det vara ibland. Så mycket nu att det är svårt att slappna av helt och ”bara köra”. Men hade ändå en trevlig kväll!

I dag tog vi en promenad till ett nyöppnat ställe här i området, Enskedeparkens bageri. Jättemysigt bageri och café som doftade nybakade kanelbullar. Jag tog en jättegod tomatsoppa. Efteråt gick jag en sväng till mina föräldrar och hälsade på dem, och nu sitter jag här i min soffa igen! Precis haft en telefonintervju och svarat på lite mail. Mjukiskläder och trött som fan och om en timme ska jag vara på en födelsedagsfest i Lidingö.

Hehehehe……  =) =) =)

IMG_2885.JPGIMG_2878 IMG_2887IMG_2891.JPG