Eat, beach, sleep, repeat

När jag får bestämma blir det tydligen mycket sömn, mat och strandhäng. Måste ha blivit rejält bränd av solen igår för jag sov som en stock i 12 timmar medan Johan snällt gick på en morgonpromenad och lät mig ta sovmorgon. Sedan åkte vi till ett vattenfall i närheten ”huka falls” och gick en vacker hajkslinga på någon timme. Det finns så mycket vacker och oförstörd natur överallt att man nästan blir avtrubbad. Jaha, perfekt turkost vatten, vattenfall och höga berg – whatever. Kommer sakna det när jag kommer hem, det är inte som på Djurgården där man delar promenaden med tvåhundra andra ”powerwalkare” i hurtiga träningsset. Här är man nästan alltid själv. Efter hajken tog vi oss till en strand och hängde där ett tag. Det är så jävla weird men överallt så ryker det från bergen och haven. Det har något med vulkanisk värme från jorden som sipprar ut. Därför är vattnet på vissa ställen så varm att det nästan kokar. Jag brände till och med fötterna så att jag skrek på ett ställe i havet. Man kan säga att man har som en egen lite jacuzzi med supervarmt vatten, mitt ute i havet. Men det är också läskigt eftersom man kan bränna sig när som helst om man till exempel trampar för djupt ner på botten… Nu är det vår sista natt på vårt hostel ”Bradshaws travel lodge” där vi har trivs så himla bra! <3
Enda superstöriga grejen är att det nyss flyttat in typ fyra familjer med en massa galna barn som tagit över hela hotellet. De springer runt mellan rummen och jagar varandra och skriker medan föräldrarna har ockuperat det gemensamma köket och har någon slags livlig stormiddag där. ….. Helt normalt beteende..?

Imorgon bitti åker vi i alla fall till Wellington för ett par dagar. Sedan blir det en ölfestival i Christchurch på lördag och efter det vill vi upptäcka allt coolt på sydön! Nya Zeeland består nämligen av två öar och vi har hittills bara varit på den norra ön. Hoppas ni har en fin söndag hemma i Sverige, puss och kram!♥