A room with a View…. window…

Vi kom till Wellington, som är Nya Zeelands huvudstad,  för ett par timmar sen. Nu har vi kört genom hela nordön, från högst upp i norr till längst ner i söder där vi är nu så det har blivit x antal timmar i bilen. Jag har ju inget körkort så jag får massor av tid att bläddra i skvallertidningar, välja musik och äta godis :). Vi har packat upp och fixat och grejat och ska strax ut och kika på stan. Känns superkul att vara här! Är också så snuskigt nöjd över hotellvalet som JAG bokade igår. Det är en hel liten lägenhet med kök och allt och så ligger rummet precis vid en stor terass som vi kan gå ut på. Hotellet ligger mitt i centrum och för det billiga priset (ca 300 per person/natt) känns det som ett KAP. Hälften av rummen hade inte fönster så jag blev såååå lycklig när jag förstod att vi hade fått ett. Haha. Ja, man sänker ju sin standard rätt rejält när man bor på olika hostel. Det här är till exempel första stället som har en ordentlig toalettdörr med lås på =) =) =) 8714810_17_z 8714810_30_z