Mer mer mer! 

Jag har verkligen fått ett flow i Instagrammandet på sista tiden och försöker uppdatera minst en gång per dag. Glöm inte att följa mig där om du vill få fler glimtar från min vardag och från resan. ceciliasalamon heter jag. Puss!  

   

2 kommentarer

  1. Petra · 26 mars, 2015

    Sjukt creepy att få upp din Gollum-selfie som första bild på Instagram innan jag riktigt vaknat imorse. :P När jag väl förstod vad det var blev jag SÅ AVUNDSJUK pga enormt LotR-fan.

    Tack för alla fina bilder och anekdoter! Jag gillar egentligen inte att resa så det är kul att följa dig/blir nästan inspirerad att resa dit själv.

    • Cissi svarar · 26 mars, 2015

      Haha! Ja, det var på ”Weta cave” vilket du kanske vet vad det är då? Där de gjort alla figurer och all cool rekvisita och digitala scener från Sagan om Ringen. Vi gick en guidad tur som var så cool! Att resa är så bra för man får perspektiv på så mycket. Typ att det är ganska bra hemma också ;) Kram!

Kommentarer är avstängda.