On The road again..

Nu sitter vi i bilen och har kört 4 timmar söderut till orten Twizle (jag, vet det låter som namnet på en karamell) för att stanna en natt. Sedan ska vi vidare till staden Qweenstown. Nu har vi påbörjat vår ”stadsungar ute i vildmarken- resa”. Är ganska trött på öl, bilåkande och flottig mat och LÄNGTAR efter att verkligen komma ut i naturen på riktigt! Och ja, vi har definitivt kommit till rätt plats för det. Landskapen här är så vackra att man får ont i ögonen. Det är omöjligt att fånga på bild men vattnet är kristallklart, det är får som betar på knallgröna ängar och bergen med snö på toppen i bakgrunden…. Den här bilden tog jag under en kisspaus ;)  

 

2 kommentarer

  1. Moa · 30 mars, 2015

    Wow vad häftigt!

    • ceciliasalamon · 30 mars, 2015

      Yeeeep!

Kommentarer är avstängda.