Extra allt

Hej! Hinner inte riktigt uppdatera bloggen riktigt så mycket som jag skulle vilja, men är som sagt rätt så aktiv på Instagram (@ceciliasalamon). Vi har i alla fall sovit en natt i en otroligt gullig liten stuga i skogen, i staden Twizle. På dagen gick vi en hajk på fyra timmar runt en sjö och det hela slutade med att vi klädde av oss nakna och dansade runt på stranden, haha. Det är en sjuk känsla att gå rätt in i vildmarken och inte stöta på en enda människa på flera timmar. På sätt och vis är det min största mardröm (att vara isolerad utan mobiltäckning mitt i skogen) – samtidigt som det finns en stark frihetskänsla kopplad till det också. Idag har vi kommit till Qweenstown. En riktigt backpacker- och äventyrsstad. Överallt ser man folk gå runt med en cykel på ryggen och snabba solglasögon. Här kan man göra ALLT. Tyvärr är ju jag en jävla fegis så mitt modigaste blir nog ungefär det vi gjorde under dagen- åka skidlift  uppför ett skithögt berg och åka ”pulka” nerför en backe. Tog inga bilder på just det, men en snygg innan i min barnhjälm :-). Ahh – har så mycket att skriva om, men måste försöka sova nu. Imorgon ska vi hajka ihjäl oss och vara superhurtiga, och då måste jag vara pigg. Slänger upp ett gäng bilder från igår och idag. Puss och godnatt!  

      Edit