En dag på zoo

Märker att jag kör något slags ”varannan dag – race här med ångest varannan dag och superdupertoppen varannan dag :-). Alltid bra med variation! Igår grät jag en skvätt för att allt kändes så läskigt. Johan börjar jobba imorgon och jag ska klara mig helt själv på dagarna. I en ort jag inte kan uttala namnet på och i en källarvåning som luktar konstigt. Dessutom är jag nervös för flyget hem på 36 timmar som jag måste ta själv för att åka hem. Så dubbelt! Vill hem till stockholm men samtidigt inte lämna min pojkvän. Fast idag har allt känts hundra gånger bättre. Jag ska vara stark och fixa det här. Använda tiden som är kvar till att jobba, skriva, läsa, promenera på stranden… Kanske hyra en cykel och utforska staden. Ja, jag ska försöka i alla fall. Dagen har varit väldigt fin hur som helst och vi har varit på Auckland zoo. Det var skönt att det var en småregnigt torsdag för det var nästan tomt och vi fick alla djuren för oss själva. Allt är så vackert och rent här på Nya Zeeland. Till och med djurparken innehåller en liten regnskog med vattenfall. Jag kommer vara helt skadad när jag kommer hem igen och bara får promenera runt Djurgården. Nej, kanske man skulle ta sig en kvällsciggis och en kvällspromenad innan det är dags att böka ner sig på madrassen med mannen. Ja så får det bli.