Att inhandla intimprodukter

Som relationsexpert på SOLO och dejtingbloggare på Happy Pancake tycker jag ändå att det är på tiden att jag delar med mig av en händelse av ett pinsamt ”köp av intimprodukt”. Det hände för några dagar sedan i en supermarket här i Auckland. Jag och Johan råkade fastna vid den välfyllda hyllan för intimprodukter (varför finns inte sånt i svenska mataffärer??) och ner i kundvagnen slank kondomer och en liten (dyr!) olja som lovade underverk. Det stod på förpackningen att hela 80 % av de kvinnor som testat produkten omedelbart hade fått en massa orgasmer. Jag kände starkt att jag helt enkelt var tvungen att testa. Så kom momentet när man måste betala för produkterna. Jag valde att gå till kassörskan som såg äldst och argast ut av alla. Detta för att minimera risken att hon skulle börja småprata med mig och göra situationen ännu mer pinsam. (Kassörskorna på Nya zeeland har nämligen en grej för sig att de ALLTID frågar hur du mår och om du haft en bra dag och kommenterar något av det du handlat. Oj, blir det ägg till middag? Mums! Osv.) Efter att ha tagit mig igenom hindret med den arga kassörskan (som tack och lov höll tyst!) var det bara att åka hem och testa…
Hur ska jag beskriva detta så att ni förstår..? Tänk att någon lägger en isbit insmord i tandkräm på er fluffi? Föreställ er sedan att du i panik skriker åt din kille att flytta på sig och kastar dig in i duschen för att skölja av dig detta men att det knappt hjälper för att hela fluffi håller på att brinna upp av en konstig kyla?

För att sammanfatta det hela kan man säga att jag tyvärr inte tillhörde de 80 % som gick igång av ”mirakeloljan”. Men det var i alla fall värt ett försök!

susanne_posel_news_-condoms_0

2 kommentarer

  1. Stefan · 29 april, 2015

    Låter som tigerbalsam to me inget som jag skulle applicera downunder

    • ceciliasalamon · 29 april, 2015

      Haha, ja fast det VAR meningen att man skulle ha det ”där nere” men tror fan mitt tigerbalsam skulle vart snällare :)

Kommentarer är avstängda.