Hemma hemma hemma

Två platser jag har saknat. 1. Balkongen!  

2. Sängen!  

Kom hem igår förmiddag efter att 1,5 dygns resande, tre flygplansbyten och en jävla massa ångest. Luktade på riktigt svettig pung när jag klev av på Arlanda. Nu har jag sovit, handlat mat, druckit två koppar gott bryggkaffe och på ett maniskt sätt städat och rensat ut grejer ur lägenheten. Gjort det oavbrutet i typ åtta timmar :-) :-) . Har väl någon slags omvänd jet lag – energi…..Nu ska jag ta en promenad och ikväll kommer två vänner över på bubbel! Så härligt att vara hemma. Och fint att få gosa med mina älskade katter igen. Det enda som saknas är Johan, vilket ju känns helt sjukt. Varit med varandra dygnet runt i två månader och nu är han på andra sidan jorden och vi kommer inte ses förrän i juli. Hur ska jag fixa det?