Ge mig tack

Har gått bananas på inredning på sista tiden. Även om jag inte har råd så har ju ingen dött av att drömma… Det här skulle jag gärna införskaffa till min lägenhet i sommar!

5218-3-371753_aktiverad

Marmorbricka Granit. Är helt såld på allt som har med marmor att göra just nu!

bäddset

Bäddset från Åhléns i grått. Har så länga haft småblommigt och gulligulliga sängkläder men nu försöker jag skapa lite mer lugn och harmoni hemma. Tycker det kan vara väldigt fint att låta sängen vara avskalad.

hmprodJakten på de perfekta soffkuddarna tar aldrig slut. Tycker dessa från H&M Home är fina.

1000362_2Skulle gärna haft den här Strinhyllan från Designtorget i köket. Nu trängs alla burkar, teförpackningar och kryddor på en bänkskiva.

78301794

Mässingbricka från Rusta för bara 79 kronor. Har egentligen så många brickor så jag behöver inte fler men jag tycker det är så fint att samla ljus, blommor (eller vad som helst) på en fin bricka.

8873707241502

Vi får se om jag försöker mig på att odla något i år. Annars funkar ju tygblommor också bra…. Liten blomhylla från Clas Ohlson.

matta

Behöver en ny plastmatta till balkongen (det blir så mycket mysigare!) och denna från Indiska gillar jag. Balkongen är det enda stället i lägenheten där jag verkligen bara går all in med allt. Så mycket kitsch som möjligt!

25650486-origpic-81d1a2

…Och apropå kitsch. Hur söt är inte den här väggdekalen i form av en kanin från Cocktail?! 

En kommentar

  1. Johanna · 22 maj, 2015

    Älskar allt utom kaninen. Också inredningsdrömmar föe fullt nu – dock är soffköp inte lika kul ;)

Kommentarer är avstängda.