Gröniz & Melliz

Förutom ett galen regnskur på förmiddagen var det strålande sol och en mysig dag på Gröna Lund. Nu ligger jag utslagen i soffan hos Josefin och tittar på Mello. Tycker inte alls att det känns lite kul som vanligt? Vet inte om bidragen blivit sämre eller om jag bara tröttnat? Men fick i alla fall pussa på världens gulligaste bebis samt frossa i i god plockmat. UPDATE!!!!! Åkte hem i omröstningen och precis när kag slog på tv:n här hemma ser jag Måns ligga på förstaplatsen och ta hem hela skiten. Helvete vad roligt!!!! Heja Sverige!     

   

2 kommentarer

  1. Em · 23 maj, 2015

    Va mysigt!

    Gällande mello håller jag inte med. Brukar knappt orka kolla pga så b-IgA bidrag men igår tyckte jag det va hög klass på dem flesta. Verkligen inte min stil men ändå.

    • Cissi svarar · 23 maj, 2015

      Hmmm.. du kanske har HELT rätt (antagligen) men jag var så jäkla trött och sliten så jag tyckte nog att allt var trist igår. Haha. *BorDerLinEperSonliGheT*

Kommentarer är avstängda.