Bryta vardagen

Sedan jag kom hem har jag liksom känt en liten rastlöshet. Det är ju inte så konstigt egentligen. Efter att ha varit iväg på världens häftigaste resa i 2,5 månader är jag tillbaka till vardagen. Allt är som vanligt och inget har förändrats här hemma. Samma disk att plocka in i diskmaskinen, samma buss varje morgon, samma slinga att gå runt Årstaviken på helgen.. Jag tror verkligen att man måste göra små förändringar hela tiden för att inte bli uttråkad och deppig. I alla fall om man har ett rastlöst sinne. Det kan vara att äta något annat till frukost, börja följa en ny serie eller ta en annan väg till jobbet. Idag gjorde jag till exempel något fantastiskt. Jag gick från kontoret klockan två. Smet in på H&M och köpte en billig (men skitsnygg) klänning och mötte upp Ottilia för en sen lunch och ett glas bubbel. Det kändes så himla lyxigt. Vad ska ni göra för att bryta vardagen idag? :)  

 

2 kommentarer

 1. Johanna · 26 maj, 2015

  Älskar vardagen!

  Lyx för mig är att gå på pilates fast jag är trött, för jag älskar pilates. Just nu – bör väl tilläggas, det skiftar. Lyx för mig är också att läsa om inredning (tips? Eller egns tankar om..soffor! Haha.) Eller att läsa en bok. Tycker också det är gött att gå och sova tiiidigt, typ halv tio senast. Är jag pigg är jag glad och då funkar vardagen! No no’s för mig är att planera in aktiviteter på kvällarna (orkar inte mer än jobna pch träna), att sova sent, att äta lite… Joo lyx är också att vrida på ryggen. 2015 handlar verkligen för mig om att landa inuti mig själv. Att inte låta stress få vardagen att rulla på, utan att hela tiden känna efter.

  drömmen: åka på hippieyoga på Ibiza (inget festande!!!) Och träffa Gynning på ön. Shit vad jag spårade med mitt svar haha..

  • Cissi svarar · 26 maj, 2015

   Sjukt bra tips här. Unna sig behöver ju verkligen inte vara dyrt. Älskar meningen ”lyx är också att vrida på ryggen” haha

Kommentarer är avstängda.