Så ynklig :(

Igår kväll kändes allt okej. Jag gick en tvåtimmars promenad och såg på film innan jag somnade. MEN SEN. Vaknade 06.30 och kände mig helt borta. Kallsvettades och hade blodsmak i munnen. Kudden var helt nedblodad. Fick ligga på badrumsgolvet i fosterställning tills det slutade snurra (vet inte varför, men jag lägger mig alltid på badrumsgolvet när jag är riktigt sjuk eller bakfull – troligtvis för att golvet är så kallt där…). Kände mig riktigt ynklig, illamående och kallsvettades. Lyckades till sist somna om någon timme och nu framåt tolv på dagen mår jag lite bättre. Har lyckats få i mig kaffe och en halv äggmacka. Gör så ont att äta! Tänker att det bara är kroppens sätt att säga ifrån efter att någon med våld dragit ut två rejäla tänder ur munnen med en tång och lämnat blödande sår. Ska inte gnälla mer nu, men lite synd är det ändå om mig….

ba9b8c4bba0d89217c80b03e0c4fa2af

2 kommentarer

  1. Sanna · 29 maj, 2015

    Klart det är synd om dig och såklart att man får vara ynklig/tycka synd om sig själv! Kram på dig och hoppas det känns bättre snart.

  2. malin · 29 maj, 2015

    Åh fy! Det låter så jäkla jobbigt! Hoppas du känner dig som vanligt snart. Kram!

Kommentarer är avstängda.