Typisk måndag

Hej! Här kommer ett typsikt måndags – blogginlägg. Alltså rätt jobbfokuserat och stressigt… Har som mål att vara ledig över midsommarhelgen och bara kunna stänga av och stänga in mig med Johan (!!) så måste jobba in en del saker och få grejer gjort. Från och med i dag och tre veckor framåt sköter jag Happy Pancake´s alla sociala medier. Bloggen/Facebook/Twitter/Mail. Dessutom fick jag feeling igår och möblerade om min lägenhet igen (kanske tionde gången det här året?) och är så himla nöjd! Måste bara hänga om mina tavlor så att de hänger över soffan och har även köpt vit färg för att måla om min garderob =) =). Här kommer min planerade vecka:

Måndag: Arbeta undan massor på businessloungen i City. Göra en intervju i eftermiddag. Träffa två vänner och handla en tärnklänning till min barndomsbästis bröllop i sommar!
Tisdag: Träffa mina kontakttjejer på morgonen och äta hotellfrukost! Jobba. Göra klart ett resereportage om Hongkong.Träffa Josefin.
Onsdag: Få klart allt jobb- dag! Fakturera och förtidsinställa Happy pancaké- inlägg.
Torsdag: Fixa lägenheten – dag, måla garderob, tvätta, handla mat/vin till midsommar.
Fredag- söndag: Midsommarfirande och stänga in mig med min man ♥♥♥

  Men hallå? Juuuuni? Vad hände? Trodde vi hade en deal att det var sommar nu? Inte att det var dags att plocka fram höstkappan igen… Har köpt en vit kort sommarklänning till på fredag och jag kommer bära den vilket jävla skitväder det än blir. Så det så!