Accessoarer är ett svårt ord att stava till

Vad gör man när man känner sig lite nere? Shoppar såklart! :) Håller på att uppdatera min garderob lite, som jag skrivit om tidigare och försöker hitta en bekväm och snygg vardagsstil som liksom bara funkar. Känner att jag har det mesta nu när det gäller kläder och idag inhandlade jag lite accessoarer. Det enda jag saknar nu är ett par sköna kilklackar i storlek 35 (hjälp!), ett par nya Converse och fler bas-tshirts. Men det får ta sitt lilla tag.  Försöker verkligen att inte spontanshoppa på REA utan verkligen fundera på vad jag behöver och hitta en röd tråd i stilen. Tex, vill jag gärna bara köpa söta små sommarklänningar nu – men det som jag saknar mest egentligen är tröjor som går över rumpan… Är nöjd över dagens skörd i alla fall!   IMG_4819.JPGHatt: Tycker att hatt kan kännas både svårburet och lite töntigt, men nu ska jag verkligen ge det en chans i sommar. Det är snyggt och skyddar mot solen. Ska dock knyta ett annat band runt denna. H&M, 149 kr.
Trosor: Tunna hipsters i fina färger får mig lite gladare. 99 kr, H&M.
BH/Bikini: Jag har skrivit om det förut, svårigheten med att hitta en SKÖN BH som inte sitter åt och skaver. Nu har jag insett att det går lika bra att använda en bikiniöverdel till vardags. Skönt att kunna knyta banden och alltså bestämma exakt hur hårt den ska sitta. H&M, 99 kr.
Tofsen: Åh hatälskar detta 90-talsmode som är på väg tillbaka mer och mer. De här tygtofsarna växte man ju upp med (gärna i en stram och HÖG hästsvans som mamma fick kamma till). Fin vardagsdetalj! Glitter, 39 kr.
Ringarna: Letat länge efter vardagssmycken och hittade dessa fina. Glitter, 69 kr/35 kr.