Min dag 

Idag har varit en rolig dag! Den började med ett möte på Elite Rehabs lokaler där en supergullig tjej som heter Lisa Persdotter driver sitt företag Effekthälsa. Jag ska göra en skitkul grej som ni kommer att få följa med mig på! Under september månad kommer jag nämligen att följa en kostplan som Lisa har satt ihop åt mig. Idag var jag där på ett första möte för vägning/mätning och samtal. Jag gör inte det här för att gå ner i vikt, vilket jag tycker är jätteviktigt att poängtera! Jag vill testa att lägga om mina kostvanor litegrann för att förbättra min hälsa. Har haft mer eller mindre konstanta magproblem under flera år och därför känns det väldigt lyxigt att en utbildad kostrådgivare lägger upp en kostplan bara utformat efter mina behov. Nu ska jag skriva en matdagbok under en vecka och sen är det nog ett möte till innan vi drar igång den första september. Men nu är det som tur är två veckor kvar av sommar och njut ;)

Sedan gick jag på en anställningsintervju för ett fritidsledarjobb i Enskede. Måste ha gjort något rätt i alla fall för vi skrev på papper på en gång för att jag ska få börja provjobba redan i augusti. Woho!! Känns helt rätt i magen att börja jobba med ungdomar igen.

Det firades med en helt galet god lunch på ett sushiställe i Globen. Gillar att käka ute själv och sitta och bläddra i någon gammal Metro och bara vara tyst..

Sedan var jag ju liksom redan i gallerian i Globen och då var jag ju tvungen att kika i lite affärer…. Okej, kanske råkade handla upp månadens sista tusenlapp. Men jag intalar mig att det var värt det för jag hittade såå mycket fina saker. Bland annat det här sköna och snygga träningskitet.

Och de här ringarna och smala guldarmbandet. Är ju tokig i sånt här.

Nu ska jag jobba lite (Happy pancake) Och ta tag i min lägenhet som påminner om en krigszoon. Kärlek till er ♥

3 kommentarer

  1. Emma · 11 augusti, 2015

    Spännande med kostrådgivningen :)

    • ceciliasalamon · 11 augusti, 2015

      Eller hur!? =)

  2. Pingback: En vecka – update | Cecilias bikt

Kommentarer är avstängda.