Det blev sommar ändå

Tänk att det blev sommar ändå? Jag hade i alla fall gett upp hoppet och nästan accepterat faktumet att det nu var höst. Bort med filtarna och kuddarna på balkongen, fram med höstskorna. Och sen – poff! Så var det som att sommaren alltid varit här med sina härliga 28 grader. Snacka om att bo i Sverige är som att leva med en nyckfull psykopat som man tar tillbaka gång på gång ”för det är ju så underbart när det väl är bra….”

Jag har mest solat, badat, passat lille bebisen, druckit vin, varit bakfull, yogat, spelat minigolf (!), och på samma gång som jag försökt suga musten ur de här sista sommardagarna även börjat ladda för hösten. Min barndomsbästis gifter sig också i helgen på en gård i Hälsingland och jag ska vara tärna.  Det kommer att pågå under tre dagar, så det är mycket fix med det också just nu.

Egentligen hade jag bara tänkt att dela med mig av ett ytligt hår-tips. Alla har ju olika hårtyper, men mitt hår är väldigt tjockt och lever sitt egna liv. Ibland är det spikrakt och ibland lockigt. Ibland är det min största tillgång och ibland hatar jag det (när det är fett och elektriskt på samma gång..). Jag har alltid borstat och fönat det noga efter varje dusch, men nu har jag börjat med att låta håret helt självtorka och inte kamma det alls. Och så använder jag Aussies hårinpackning ”3 minute miracle Shine”. Tycker deras produkter är fantastiska men alldeles för dyra egentligen, men just en hårinpackning räcker så himla mycket längre än ett schampoo så då kan det vara värt att investera i det. Speciellt efter sommaren när håret är så himla slitet av solen (hehehe…. OM det nu hade varit någon sol i Sverige det vill säga…). Så jobbar jag i alla fall. Rött, självlockigt och stort hår. Älskar det!


 2 kommentarer

  1. Katti · 16 augusti, 2015

    Älskar också Aussies inpackningar och vill tipsa om att köpa dem på rusta, där brukar de vara ganska mycket billigare! :)

    • ceciliasalamon · 16 augusti, 2015

      Ohh tack för tipset!! Nästa gång jag är på Rusta ska jag köpa upp hela lagret =p

Kommentarer är avstängda.