Välj rätt nätdejtingsajt

Eftersom jag skriver en hel del om dejting och relationer, både här i min privata blogg, men också på Happy Pancake och som relationsexpert i SOLO så får jag en del förfrågningar inom ämnet. Blev kontaktad av företaget som ligger bakom ”bradejtingsidor” och tipsar gärna om deras sajt. Den jämför olika kända nätdejtingsidor för att man ska kunna hitta den sajt som passar en bäst. (Lite opartiskt måste jag ju ändå säga att Happy pancake är den bästa, men den finns tyvärr inte med på deras lista..) Är du sugen på att börja nätdejta, men tycker att Tinder känns för oseriöst, kanske du kan få lite inspiration här. Du kan också läsa olika tips om hur man skriver en bra profil och få lite allmänna nätdejtingtips m.m. Nu ska jag ut i solen. Puss ♥

4948e385c2d5ae3ec68503da22673b24

4 kommentarer

 1. Lite bekymrad C. · 16 augusti, 2015

  Hej Cecilia, nu är det jag igen .. jag skrev en gång tidigare och nu skriver jag igen. Förlåt, du behöver verkligen inte svara … men du verkar ju ha så mycket kunskap i ämnet liksom.. Jag fick kontakt med en kille via en dejtingsida, en mindre seriös tror jag, men ändå. Vi snackade där lite o började sen prata i telefon. Han verkar så himla gullig. Men så till problemet. Hans x. Eller tjej, jag vet inte ens vad det är. Han säger att han vill lämna henne men hon hotar me massa saker etc. Sen gör dom slut å blir tillsammans igen. Vi har fortfarande inte träffats, han ringde mig i helgen men sen dess har han varit tyst. Jag har inte vågat ringa heller… suck. Vet inte vad jag ska göra, känns fånigt och så dumt men jag skulle så gärna vilja träffa honom. Går ju inte in för nått, inte för en dejt eller nått sånt… suck. Vet inte ens vad jag ska skriva de blir bara rörigt. Kram

  • Sandra · 16 augusti, 2015

   Jag vet att frågan var riktad till Cissi, men alltså: Du förtjänar så mycket bättre. Han gör fel som är på en dejtingsida när han inte är singel, och han gör helt fel som drar in dig i deras skit. Du ska dejta en kille som är singel, och som är nyfiken på dig – inte med någon strulpelle som inte vet vad han vill. Dejtinglivet ska vara roligt och pirrigt, det ska inte vara komplicerat så här tidigt.

   Tro mig: De flesta går på några nitar ibland, men det finns många fina, vettiga killar på dejtingsajterna.

   • Sandra · 16 augusti, 2015

    Släpp den här killen, så kommer du hitta en sån person istället. Och lycka till! <3

    • Lite bekymrad C. · 16 augusti, 2015

     Tack för ditt svar <3 Han har fortfarande inte hört av sig så min hjärna börjar ge upp nu, tack så mycket för att du tog dig tid att svara Sandra.

Kommentarer är avstängda.