Energi

I natt sov jag 9 timmar och idag är jag som en ny människa. Helt sjukt vad lite sömn kan göra för själen. Den här helgen jobbar jag mina första pass som fritidsledare på en ungdomsgård i en söderförort. Känns verkligen helt okej att jobba kvällar. Det innebär att jag dels får sova ut och dels får hela dagen fri. Brukar ofta ha storartade planer för allt jag vill hinna göra på kvällarna (tvätta, träna, fixa i ordning på balkongen eller äntligen läsa den där boken som legat vid sängen i tre månader…) Men när jag väl kommer hem är jag så trött och har så lågt blodsocker att det nästan alltid blir så att jag fastnar i soffan. Tror många känner igen sig i den fällan!

Därför känner jag att kvällsjobb är skitbra så länge man är lite disciplinerad och kommer upp i hyfsad tid på morgonen. I dag har jag varit så där äckligt hurtig att jag bara njuter när jag tänker på min duktighet. Okej, lyssna här.

Drack hett citronvatten direkt när jag vaknade (vet inte riktigt varför men jag har hört att det ska vara som att dricka Jesus egna urin = fantastiskt välgörande) och en GRÖN SMOOTHIE (paus för andhämtning). Sedan YOGADE jag. Körde den här videon. Sedan tog jag en PROMENAD och hämtade ut ett paket. Och nu sitter jag och dricker kaffe, svarar på mail och betalar räkningar. Och ännu har jag flera timmar innan jag börjar jobba. WOWWOWOWOWOWOW. Känner mig så energisk så jag vet inte vart jag ska ta vägen.

Förresten! Vill ni veta det där roliga jag hintade om igår? HappyPancakes blogg är nominerad till ”Bästa kampanj småföretag” i Dagens Medias Inhouse-tävling – och jag ska få gå på festlig gala på Berns ihop med min chef i september. Håll tummarna för att vi vinner! Fy sjutton vad jag har slitit med de där blogginläggen och försökt komma på roliga, intressanta, personliga och viktiga ämnen att skriva om varje vecka. Så häftigt att vi drivit bloggen helt själva utan någon reklambyrå som lagt sig i.

e516ffdf18ed5702d19ecf3d9a95821a ee46cc043692e25d520a963c21151525