Höstrutiner!

Hej! Här sitter jag och dricker kaffe och försöker strukturera upp min jobbhöst/vinter. Som det ser ut nu så har jag 5 olika jobb som jag måste pyssla ihop på bästa sätt. (Haha!) Men det är forfarande bara inom kategorierna barn/ungdomar och skrivjobb. För att inte bli helt snurrig i huvudet har jag suttit och klippt och klistrat ett litet schema att ha på kylskåpet. Jag har tre fasta jobbdagar, en skrivdag hemma (onsdagar) och utrymme däremellan för att jobba kvällar/helger på ungdomsgård vid behov. Hur mycket jag jobbar kommer variera mellan 25-50 timmar/veckan helt beroende på hur mycket jag får/kan/orkar/vill jobba. Nu kör vi på det här och så får vi se hur länge jag pallar hoppa runt så här! (Den största fördelen med dessa jobb just nu är så klart att jag planerar att resa bort framöver. När jag ”stadgat mig” mer och vet var jag ska bo och göra kommer jag inte orka hålla på så här. Det är alldeles för rörigt. Men nu passar det perfekt!)

Även lite ändrade planer kring Nya Zeeland/Australien-resan. Kommer åka till NZ ett par veckor redan i slutet av oktober (!!) och sen komma hem och jobba i vinter, för att kaaanske dra iväg igen under en längre period efter årsskiftet. Det känns i alla fall jäkligt bra att veta att jag och Johan snart kommer få ses och att jag kommer få sola vid en pool i en bikini… ;-). Vi har inte setts sedan 25:e juli. Snart 2 månader. Ni förstår att jag saknar honom!

Bild 2015-09-16 kl. 18.37 #7

jobbhöst

En kommentar

  1. marie · 16 september, 2015

    Tack för inlägget om yoga för ett tag sen! Jag testade den utmaningen med Adrienne, och har fortsatt även efter. Känner mig mycket lugnare inombords efter jag yogat och inte lika stel i kroppen :) kul med tidigare resa till kärleken! Två dar är nog de längsta jag varit utan min sambo !? så kan inte ens föreställa mig två månader.. ha en fin helg ! Kram från en trogen läsare

Kommentarer är avstängda.