Söndags-avstämning

Just nu mår jag väldigt bra. Med tanke på att natten sög (vaknade 04.30 klarvaken och med tusen tankar som malde) och att jag var på allmänt förvirrat och dåligt humör hela morgonen – blev det sen bara bättre. Tog en solig promenad till söder, satte mig på ett mysigt café och jobbade lite och sen tog jag min första ”riktiga” yogaklass på en fantastisk yogastudio. Har ju yogat en hel del på gym genom åren och den senaste tiden hemifrån, men aldrig på det här proffsiga sättet. Körde 1,5 timmars yin-yoga och var så mjuk och lycklig efteråt. Väldigt meditativt och avslappnade men också en del krävande positioner. Vi fick använda olika kuddar, klossar och filtar för att göra allt så bekvämt som möjligt och läraren var så himla fin. Han pratade om villkorslös självkärlek och att vara försiktig och respektfull mot sig själv. Kände mig väldigt trygg och ”omhändertagen” under lektionen. Nu har jag alltså köpt kort där under en pröva-på-månad så nu jäklar ska jag försöka få valuta för pengarna.

Efteråt promenerade jag längst Söder Mälarstrand och mötte sedan upp min kusin och granne för en rejäl biff på kvarterskrogen här i Årsta. =). Nu sitter jag som vanligt nedsjunken i soffan med datorn i knät och ska försöka jobba undan och fakturera lite. En skön och mysig söndag blev det trots allt.

Här kommer min vecka som följer. Tycker att den känns lagom fullbokad och härlig, inte för mycket och inte för lite. Okej, är inte as-sugen direkt på att gå igenom samma helvete som förra gången med att dra ut tänder och sätta i tandställningen i underkäken, men det är bara att bita ihop (hehe) och göra det. Den här gången vet jag ju att det tar max en vecka av vidrig smärta och att det sen går över. Roligare grejer är skrattyogan och två events. Längtar alltid efter att få klä upp mig lite efter att ha jobbat på fritids i gummistövlar och reflexväst…..

0717e3f857a06f614da0ff5906c981f3