Svimma hos tandläkaren

Here we go again. Nu ska rälsen in i underkäken och ytterligare två tänder dras ut. Tog ut en idag och nu har jag bunkrat upp med glass, buljong och värktabletter. Helt okej just nu och det blöder inte ens så tror att det värsta är över för den här gången (nästa tid är på fredag). Däremot inträffade en rätt obehaglig grej hos tandläkaren. Något som fick mig att återigen inse hur viktigt det är att ta hand om sin kropp. Jag hade nämligen sovit riktigt dåligt på natten (suttit uppe och jobbat med en deadline), hoppat över frukosten och sen åkt på ett möte i stan. Dessutom kom jag till tandläkaren med andan i halsen fem minuter för sent. Stress, stress, stress. När tanden hade ryckts ut så svartnade det för ögonen och en våg av illamående kom över mig, och jag blev helt kallsvettig. Fick ligga på golvet samtidigt som de fina tandsköterskorna matade mig med banan, haha. Världens blodtrycksfall/blodsockerfall. Efter en stund kunde jag ta mig hem och väl hemma somnade jag i tre timmar. Underbart! :)

Och om vi backar bandet så såg jag ut så här tidigare idag när jag träffade Malin från Happy Pancake för ett blogg-möte. Älskar Malin. Hon är sjukt bra och smart och låter mig ha lagom långa tyglar i mitt skrivande ;). På tisdag  ska vi ju på gala på Berns eftersom bloggen är nominerad av Dagens media som ”årets kampanj småföretagare”. Är så himla pirrig/peppad på det!

Och så här såg det ut tidigare när jag drog med min kompis Carro på biopremiär av Martina Haags film ”Välkommen till Missångerträsk”. Vi blev båda smällkåta på Ola Rapace som spelar en skäggig, fåordig Norrlänning och renskötare.


Tycker ni inte också att han ser rakt på mig….? In i min själ…..

En kommentar

  1. Emma · 22 september, 2015

    Hehehe, alltså Ola Rapace är så snygg!

Kommentarer är avstängda.