4 bilder från veckan

1. Varit på skratt-yoga! Konstig bild, men det är från lokalen där vi var. Det var både pinsamt/jobbigt och superhärligt på samma gång. Vi var ett gäng på typ 5-6 personer, alla lite udda och knasiga på sitt sätt. En kvinna var höggravid och sa att hon hoppades på att skrattyogan skulle dra igång hennes värkar. En man var 75 år och någon slags yogi-mästare. Ledaren såg ut som en försynt bibliotikarie i bruna manchesterbyxor, glasögon och sandaler. Vi fick leka att vi var olika djur och annat och röra oss runt i lokalen, titta på varandra och skratta. Ibland satt vi ner och ibland blundade vi. Och så gjorde vi lite andningsövningar. Ibland fejk-skrattade jag och ibland skrattade jag på riktigt. Mest för att jag kollade på min kompis Carro och utbytte ”vad gör vi här-blickar”. Efteråt var det en väldigt varm och skön, trött känsla i kroppen. Ungefär som efter en helkväll med dina vänner där ni konstant har asgarvat. Och DEN känslan är fantastisk och tyvärr alldeles för sällsynt. Dessutom är det alltid bra att gå utanför sin bekvämlighetszoon och få vara lite löjlig. Vi är alldeles för seriösa i livet.

2. Passat mitt kusinbarn igen och på bilden är jag på väg till Josefin för lunchhäng och mys med hennes unge. Så himla fint! De blev typ bästisar på en gång och vi drack kaffe och pratade livskriser.

3. Bebisen kollar på Babblarna och jag har nu blivit en sån där som har deras jäkla sånger i huvudet 24/7…

4. Också lite märklig bild men jag vill visa att jag har färgat håret igen!! Nu måste jag ta det lite lugnt för jag har nog färgat det fyra gånger på två månader typ….. Men jag tröttnar så fort! Det blev mörkare men forfarande med rött i. Inte helt nöjd, hehe… men jag hoppas att det blir lite ljusare med tiden. Nu gäller det att vårda håret med mycket inpackningar och färgbevarande schampoo så att det håller. Älskar den här glansiga känslan av nyfärgat hår. Min absoluta favorit är Garnier när det kommer till hemmafärgning.

3 kommentarer

 1. Emma · 25 september, 2015

  Så bra inlägg! Tycker så mycket om din blogg och har följt den i flera år nu. Älskar att du delar med dig av livets med- och motgångar. Jag minns att du skrev för länge sen att du provade äta antidepressiva tabletter ett tag. Kan du inte skriva ett inlägg om det? Tar du det fortfarande eller hur lång period tog du dem? Jag äter de nämligen själv nu, de har hjälpt mig otroligt mycket men skulle gärna sluta med dem också på ett sätt. Hoppas det är okej att jag frågar :)

  • ceciliasalamon · 25 september, 2015

   Hej! Jag får en del frågor om detta så jag tänkte skriva ett mer utförligt inlägg om detta lite senare. Kram

   • ceciliasalamon · 25 september, 2015

    …Och tack för berömmet =) =)

Kommentarer är avstängda.