Inhousegalan 2015!

Wow, vilken lyckad kväll det var igår på Berns! Först var det mingel och bubbel och ett slags vernissage över alla kampanjer som var nominerade på galan. Happy Pancake´s blogg var alltså nominerad i kategorin Kampanj årets småföretagare. Det var kända företag från hela Sverige på plats. Allt från Ica (som vi delade bord med) till mobiloperatören 3. Det var kampanjer som på något sätt har utmärkt sig och fått stor spridning – och som tagits fram inom företagen själva och inte av någon reklambyrå.

Happy pancake´ blogg är ju verkligen bara ett resultat av oss skribenter, läsarnas engagemang och PR chef-Malin´s tankar och idéer. Även om jag såklart får vissa direktiv från henne och vi bollar ideér tillsammans, så skriver jag alla mina inlägg från hjärtat, baserat på egna erfarenheter, åsikter, känslor och tankar. Och jag tror att läsarna märker det och att det är därför som det funkar. Malin är också väldigt duktig på att ge stor frihet och ansvar, samtidigt som hon har en stark intuition för vad som är bra och inte bra. Ok. Slut på smörandet, åter till kvällen:

Efter minglet var det dags för själva galan och en trerätters middag. Konferencier var Messiah Hallberg som jag tycker är så himla snygg och härlig.. Och *trumvirvel* ”Vi” vann två priser! Malin blev utnämnd till Årets Rookie 2015 (sjukt stort!) och Bloggen vann silver i Årets kampanj småföretagare. Så himla kul!

Efter middagen smet vi iväg till närmsta öppna bar, som råkade bli Soap bar, för en drink. Tack för en fin kväll! ♥