Romantik – vad är det egentligen?

Hej fredagskväll och jag sitter hemma själv och kollar på tredje avsnittet på raken av serien Narcos! Deppigt, eller underbart? Det beror på hur man tolkar situationen ;). Det var länge sedan jag postade något från Happy – bloggen till er. Vet inte om ni tycker det är ap-trist eller kul att läsa, så om ingen säger ifrån så kommer jag fortsätta att lägga ut vissa inlägg då och då. Här är från det senaste som handlar om en katastrofal ”romantiska afton”. Enjoy! 

”Det var vår första Alla hjärtans dag som ett par och jag hade bestämt mig för att slå på stort. Middagen skulle lagas, lägenheten storstädas, ljus tändas och stämningsfull musik skulle väljas ut. Kroppen skulle genomgå en smärre förvandling och smörjas, vaxas och lukta gott. ”
Läs hela inlägget här!

love-romance-1024x683

En kommentar

  1. J · 9 oktober, 2015

    Jag älskar när du publicerar pannkaksinlägg här! Går aldrig in där och läser (mest för att jag har partner sedan flera år) och blir alltid glad av att mötas av dem här. Så fortsätt så tycker jag! :)
    (Bäst blogg btw)

Kommentarer är avstängda.